Меню

За комплекса

Вместо встъпление. Смело можем да заявим, че това е първият по рода си затворен комплекс от луксозни еко къщи строен в България. Всички детайли са уникални по рода си и не са правени преди това със същия дизайн. Самите къщи са проектирани индивидуално специално за нас и в света нямат аналози.

Ако се съмнявате! Всичко, което се вижда на предварителните 3D визуализации е проектирано и ще изглежда точно така. Като се започне от порталната врата, паркингите, сградата за административно обслужване, къщите, пешеходните алеи, ландшафтното оформление, уличното осветление, детската площадка и се завърши с автоматизираната поливна система.

Ограждане и охрана. Цялото селище ще е оградено с масивна ограда, за да можете Вие и Вашите деца да се чувствате спокойно и неприкосновено, далеч от любопитните погледи на съседите. Освен това масивната ограда спира много добре излишния шум и силните студени ветрове през зимата. Единствената не масивна част на оградата е при портала, където според законите масивната част не може да е по-висока от 60см. Там се намира административната сграда, обслужваща селището. Целият комплекс ще се охранява 24 часа от жива охрана с видео наблюдение и ще бъдат допускани само живеещите вътре и техните гости.